Sayfalar

7 Nisan 2010 Çarşamba

Gesi Taş Ocağı cinayeti çözüldü

21 Ekim 2009 tarihinde Gesi Mahallesi, Güzelköy Mevkii taş ocakları bölgesinde otomobiline benzin dökülüp yakılarak öldürülmüş halde bulunan 27 yaşındaki Arzu Kansu H. cinayetiyle ilgili jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Yıldıray Ü., İbrahim A., Tuncay H., Murat Ç. ve Duran A. Nuriye A. gözaltına alındı.

İddiaya göre fuhuş şebekesinden ayrılmak isteyen genç kadın önce kaçırıldı sonra da Güzelköy mevkiinde bir otomobilin içinde diri diri yakıldı. Öldürülmeden bir ay önce eşinden ayrılan, ailesi tarafından aranan ve fuhuş yapmaktan hakkında kayıt bulunduğu belirtilen kadının, fuhuş çetesi tarafından diğer kadınlara gözdağı amacıyla yakılarak öldürüldüğü ileri sürülüyor.
Arzu Kansu H’nin önce yanmış cesetten kimliğini saptayan, daha sonra da telefon konuşmalarını araştıran Melikgazi Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 8 ayrı yere düzenlenen baskın sonucu biri kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Adli Tıp da sağlık muayenesinden geçirilen zanlılar, kasten adam öldürmek suçundan mahkemeye çıkarıldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...