Sayfalar

7 Nisan 2010 Çarşamba

İl Genel Meclisi Komisyon Üyeleri seçildi

İl Genel Meclisi Nisan ayının 2. oturumunu gerçekleştirdi. Toplantıda ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı. AKP ve MHP gruplarının üye seçimlerindeki uyumu dikkat çekiciydi.
İl Genel Meclisi Saadettin Aydın Başkanlığında toplandı. Nisan ayının 2. oturumunda sırasıyla Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım Orman ve Hayvancılık, Sanayi ve Ticaret ile Hukuk komisyonlarının seçimleri yapıldı.

Komisyonlar için AKP ve MHP grubu ortak önerge verdi ve bu önergedeki isimler komisyonlara seçildi.
Yapılan seçimlere göre Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonuna Ramazan Yapıcı, Mustafa Temur, Süleyman Cengiz ve Ömer Özcan, Plan ve Bütçe komisyonuna Şahin Yetikcan, Turgut Koç, Serdar Özcan, Mehmet Kartal, Mehmet Tuna, Osman Koç ve Hasan Yazgan, İmar ve Bayındırlık komisyonuna Mustafa Dalmaz, Mehmet Erkek, Abdulkadir Akdeniz, Celi Tutak, Osman Günel, Hasan Kılıçoğlu ve Ali Tipi, Çevre ve Sağlık komisyonuna Necmettin Güzel, Murat Sicimoğlu, Mehmet Akif Başer, ve Emir Bağcı, Tarım, Orman ve Hayvancılık komisyonuna İbrahim Ülker, İhsan Karagöz, Ahmet Özakkaş ve Mehmet Murat, Sanayi ve Ticaret komisyonuna Mustafa Alan, Celal Hasnalçacı, Ahmet Büyüksimitçi ve Sezgin Özçelik, Hukuk komisyonuna ise Adnan Ünal, Ekrem Karakoyun, Ahmet Büyüksimitçi ve İsmihan Gülser Üçok seçildiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...