Sayfalar

7 Nisan 2010 Çarşamba

YENİ EVLİ ANESTEZİ TEKNİSYENİ İNTİHAR ETTİ

Özel bir hastanede Anestezi Teknisyeni olarak çalışan ve bir ay önce evlenen 20 yaşındaki Hülya Ç., vücuduna narkoz enjekte ederek yaşamına son verdi. Genç kadının 10 gün önce de bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Hülya Ç.’nin öğle saatlerinde görev yeri olan ameliyathanede olmadığını gören arkadaşları, teknisyeni, yanında bir enjektörle cansız halde buldu. Cesedi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırılan genç kadının yapılan otopsisinde, önce koluna damar yolu açtığı, ardından aşırı miktarda kas gevşetici ve narkoz verip, canına kıydığı belirlendi.
Hülya Ç.’nin bunalım geçirdiğini belirten çalışma arkadaşları, "Hülya, ameliyathanede görevliydi. Bir kişinin nasıl yaşamına son verebileceğini tıbbı açıdan iyi bildiğinden, önce kendisine damar yolu açıp kas gevşetici vermiş. Ardından da narkoz alıp, merdivenin kuytu bir köşesinde ölümü beklemiş" dediler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...