Sayfalar

7 Nisan 2010 Çarşamba

Yıl sonunda Tolunay Kafkas kesin gidiyor

Ligin ikinci yarısında kötü gidişle birlikte ani bir karar veren ve bu kararını yöneticilerle paylaşmadan basına açıklayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas 2 yıldır görev yaptığı Kayserispor’dan ayrılıyor.

Bu tavrıyla hem kendini hem de sevenlerini üzen Kafkas için şehrin önde gelenlerinin yaptığı girişimden de olumlu sonuç alınamadı. Artık gidişi kesinlik kazanan Kafkas son günlerde cep telefonunu dahi kapattı.
Kayserispor’da yaşadığı sorunla ilgili bilgi vermeyen ve sadece sezon sonu görevi bırakacağını açıklayan Kafkas’ın ani bir gelişme ile sessiz bir şekilde Kayserispor’dan ayrılabileceği konuşuluyor.
Bu arada Kayserispor’la sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın ahde vefa borcunu ödemek için sezon sonu gideceğini açıkladığı ifade ediliyor. Kafkas’ın sözleşme gereği biranda giderse yüklü miktarda tazminat ödeyebileceği belirtildi. Bu konuda yöneticilerle bir görüşme yapan Kafkas’ın karşılıklı anlaşma sağlanmaması halinde mecburen sezon sonunu bekleyeceği dile getirildi.
Öte yandan Kayserispor’un teklif götürdüğü yeni teknik direktör Şota’nın eski takım arkadaşı Tolunay Kafkas gitmeden Kayseri’ye gelmem dediği öğrenildi. Halen Hollanda Liginin devam ettiğini de belirten Şota’nın Kayserispor’a sıcak baktığı ifade ediliyor. Bazı teknik direktörlerin araya adam sokarak yaptırdıkları tekliflere sıcak bakmayan Kayserispor yöneticilerinin “Biz Şota ile anlaştık” dedikleri öne sürülüyor. Eski takım arkadaşına saygısızlık yapmak istemediğini belirten Şota’nın “Tolunay gitmeden, benim oraya gelmem doğru olmaz” dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...