Sayfalar

1 Nisan 2010 Perşembe

Şehit Ailesine taziye ziyaretleri sürüyor


Hakkari de mayın patlaması sonucu şehit olan ve cenazesi toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır ın Kayseri deki ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.
 Vali Mevlüt Bilici, AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya,  12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ali Demiral, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya, 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale ve bazı askeri yetkililer, şehidin babası Zekeriya Sağır ve yakınlarını Fevzi Çakmak Mahallesi ndeki evinde ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Vali Bilici, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin çok büyük bir millet olduğunu vurgulayarak, Türk milleti güçlü olduğu sürece bu devlete ve millete hiç kimse bir şey yapamaz. Birlik ve bütünlük içinde olursak, kimse vatanı bölemez dedi.
     Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Demiral da ailenin geride kalan bireylerine her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.
Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ise Nuri Aydın Sağır ın Allah katında en yüksek mertebe olan şehitlik mertebesine ulaştığını belirterek, şehit Nuri Aydın ve tüm şehitler için dua etti. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...