Sayfalar

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Bakandan Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kayserili şehit Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in baba evine taziye ziyaretine bulundu.
 Emniyet Müdürlüğü, ziyaret sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 300'e yakın polisle geniş güvenlik önlemleri aldı.
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na yapılan hain saldırıda şehit düşen 4 askerden Kayserili Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Akşam saatlerinde geldiği Kayseri'de şehit evi önüne kurulan taziye çadırına gelen Bakan Yıldırım, baba Mustafa Koçyiğit'e uzun uzun sarılarak teselli etmeye çalıştı. Bakan Yıldırım'ın şehit evine gelişi sırasında 300'e yakın polis çevrede adeta kuş uçurmazken, taziye çadırı yakınlarına siviller yaklaştırılmadı. Çevik kuvvet ekiplerinin de görev aldığı güvenlik önlemleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yapılan saldırıya benzer olayların yaşanmaması için titizlikle yürütüldü.
Okunan dualar sırasında balkonda şehit oğluna ağıtlar yakarak gözyaşı döken anne Nazmiye Koçyiğit'in hali ise yürekleri dağladı. Nazmiye Koçyiğit'e başsağlığı dilemek için evde bir süre kalan Bakan Yıldırım, daha sonra şehit evinden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...