Sayfalar

1 Mayıs 2010 Cumartesi

MHP ve CHP İl Başkanları terör olaylarına tepki gösterdiler

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve CHP İl Başkanı Enver Özdemir Birer mesaj yayınlayarak Tunceli ve Hakkari deki terör saldırılarına tepki gösterdiler.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz mesajında devlet görevlilerinin barış elçisi olarak gülle karşıladığı teröristlerin savaş elçisi olduğunu ifade etti. Arka arkaya gelen şehitlerin toprağı kurumadan, yeni şehit haberleriyle Kayseri ve birçok ile ateş düştüğünü dile getiren Korkmaz, şunları belirtti:
Başbakanın Güzel şeyler olacak sözleri, milletin yüreğine hançer gibi saplandı. Şehit cenazeleri sıradan hale gelse de, bizler dün olduğu gibi bu gün de hassasiyetimizi ön plana çıkaracağız. Şehidimizin son yolculuğunda size ve sizin gibi düşünenlere sermaye vermeden vakar bir şekilde duruşumuzu sergileyeceğiz. Ülkeyi idare eden sizler basiretsiz, gaflet ve acz içinde olabilirsiniz, fakat devlet ve millet asla sizin düştüğünüz duruma düşmez.
CHP İl Başkanı Özdemir’de  yaptığı yazılı açıklamada, her gün yeni bir şehit haberiyle yürek yangınlarının devam ettiğini belirtti.
 İktidarın, terör olaylarını önlemeye öteleyerek, vatan evlatlarının şehit olmasını seyrettiğini savunan Özdemir, şunları kaydetti:
  AKP iktidarı kendi gündemi ile uğraşmaya devam ederken, terörü önleme adına atılan bir adım göremiyoruz. Açılım politikalarının iflas ettiğini bir kez daha görüyoruz. Vatan sağ olsun diyerek evlatlarını bir bir şehit veren ana babaların feryatları yurdun dört bir köşesinden yükselirken Kayseri son 1 ayda üçüncü şehidini verdi. Terör örgütüne taviz üstüne taviz veren, buna rağmen saldırıları önleyemeyen AKP iktidarına söyleyecek söz bulamıyoruz.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...