Sayfalar

14 Mayıs 2010 Cuma

Dedikodu yapma, gerçeği bul

Deniz Baykal, Erdoğan'ın "ihanet" sözlerine sert yanıt verdi.
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'a sert yanıt verdi. Baykal, "Başbakan'ın görevi dedikodu yapmak değil" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atina'ya hareketinden önce Deniz Baykal'a yüklenmişti. 'Kaset'le ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Herhalde MİT'i ana muhalefet lideri yönetiyor. Öyle anlaşılıyor. Ne olup ne bittiğini de gayet iyi biliyor. Madem biliyor, 'bilgilerim var, belgelerim var' diyordu, bu bilgileri belgeleri niçin bugün kadar yargıya taşımadı?" diye sordu.
'EŞLERİNE İHANET EDENLERİ...'
Erdoğan, "Mağdura oynayanlar var ve kusura bakmasınlar böyle bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değil. Eşlerine ihanet edenleri biz hiç bir zaman bu toplumun içinde kalkıp da mağdur olarak göremeyiz" demişti.
Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarına Baykal cephesinden sert yanıt geldi. Baykal, "Başbakan'ın görevi dedikodu yapmak değil gerçeği aydınlatmaktır. Siyasi hayatımın 4 yıl önce biteceği iddiası da ikinci bir komplo girişimi" şeklinde yazılı bir açıklamada bulundu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...