Sayfalar

14 Mayıs 2010 Cuma

KAYSERİGAZ HAKKINDA SORUŞTURMA VAR

Abone bağlantı bedeli adı altındaki haksız tahsilatla ilgili Kayserigaz hakkında inceleme ve soruşturma yapıldığı öğrenildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Doğalgaz Piyasası Daire Başkanı Uğur Kınay inceleme ve soruşturmanın uzun sürmeyeceğini söyledi.

1.5 yıldır Kayseri gündeminde olan; ama Kayseri’deki yönetici ve idarecilerin müdahale etmemesi nedeniyle çözülemeyen haksız tahsilat sorunu yakında karara bağlanacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Doğalgaz Piyasası Daire Başkanı Uğur Kınay haksız tahsilatla alakalı Kayserigaz hakkında inceleme ve soruşturma yürüttüklerini söyledi.
İnceleme ve soruşturmanın uzun sürmeyeceğini ifade eden Kınay, Kayserigaz’a uygulamanın nasıl olması gerektiğine ilişkin gerekli bilgilerin verildiğini kaydetti. Daire başkanı Kınay abone bağlantı bedeli hesaplamasında binaların ısıtılmayan alanlarının dahil edilemeyeceğini ve EPDK’nın bu konudaki görüşünü belirten yönetmeliklerde bir değişikliğin olmadığını söyledi. Kayserigaz abone bağlantı bedeli hesaplamalarında binaların ortak kullanım alanları olan sığınak, kazan dairesi, otopark, merdiven boşluğu gibi ısıtılmayan alanları da hesaplamaya dahil ederek haksız tahsilat yapıyor.   
Haber: kayseri akın günlük

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...