Sayfalar

14 Mayıs 2010 Cuma

Sümer Erol, olay sonrası bakana yaranmak isteyenlere dava açacaklarını söyledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız a yumruk atan öğretmen Şahin Şimşek in avukatlığını Sümer Erol üstlendi. Erol, olay sonrası bakana yaranmak isteyenlere dava açacaklarını söyledi.

Müvekkilinin rahatsızlığı bulunduğunun altını çizen Sümer Erol, olay sonrasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı na yaranmak isteyenlerin olduğunu savunarak, "Bu kişiler Şahin Şimşek e linç girişiminde bulunuyor. Onlar hakkında dava açacağız" dedi.

Şahin Şimşek ve ailesinin olay nedeniyle çok üzgün olduğunu açıklayan Sümer Erol, "Şahin Şimşek in kendisi de olay nedeniyle çok üzgün. Özür diliyor. Olayı zaten ruhsal rahatsızlığı nedeniyle gerçekleştirmiş durumda" ifadesinde bulundu.

Olay yaşandıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ın tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından verilen raporu da eleştiren Sümer Erol, "Verilen raporda, Hayati tehlikesi var denilmiş. Biz bunların hepsini davada dile getireceğiz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...