Sayfalar

14 Mayıs 2010 Cuma

İkiye bölündü!

Elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü, kimsenin burnu bile kanamadı!
Nevşehir-Avanos yolunun TOKİ konutları- Nevşehir Üniversitesi kavşağındaki kazada, otomobil elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen otomobilin bir parçası 8 metre uzağa sürüklendi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, üzerine elektrik direği de devrilen otomobilde ölü veya yaralı olması ihtimaline karşı itfaiye ve 112 acil servis ekiplerini çağırdı ancak ölü veya yaralı olmadığı belirlendi.
Otomobilde bulunanların kazanın etkisiyle çevreye fırlamış olabileceği ihtimaline karşın arama yapıldı, ancak yine kimse bulunamadı.
Polis kaza yapan otomobilin sürücüsünü ararken, kazadan yaklaşık 2 saat sonra, polisi arayan Hasan Hüseyin Gürcantaş adlı bir kişi, trafik kazasını kendisinin yaptığını bildirdi. Kazadan sonra olay yerinden ayrıldığı belirlenen sürücü Gürcantaş gözaltına alındı. Feci kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Gürcantaş'ın emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...