Sayfalar

10 Mayıs 2010 Pazartesi

MHP BÜYÜKTUZHİSAR BELDE TEŞKİLATI AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı bu hafta sonunu da boş geçirmeyerek Büyüktuzhisar belde teşkilatının açılışlını yaptı. İl Başkanı Korkmaz Anayasa değişikliğinin geniş kitlelerin sorunlarını çözmeyeceğini söyledi.

MHP Tuzhisar Belde Teşkilatının açılışına İl Başkanı Süleyman Korkmaz da katıldı. İl Başkanı Korkmaz , burada yaptığı konuşmada, “Nasıl ki 82 anayasası Kenan Evren  anayasasıdır. Meclisten geçen Anayasa da Recep Tayyip Erdoğan anayasasıdır” dedi.
Köylünün, çiftçinin, memurun, işçinin, emeklinin esnafın ve sanayicinin birinci önceliğinin giderek artan ekonomik kriz, işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk olduğunu ifade eden Korkmaz, Anayasa değişikliğinde bunların hiçbirinin olmadığını söyledi.

Korkmaz, “Şimdi buradan soruyorum; değişen anayasada  bunların herhangi biri var mı? Elbette ki, yoktur, yine bu anayasada namusumuz dedikleri başörtüsü var mıdır? Dokunulmazlık var mıdır? % 10 barajı var mıdır? bunların hiç birini göremezsiniz, çünkü  hazırlatılan anayasa iktidarın ellerinden gideceğini anladıkları için kendilerini ve yandaşlarını yüce divandan kurtarma anayasasıdır” dedi.

Et ithalatına da değinen Süleyman Korkmaz, yandaşların zengin edilmeye çalışıldığını öne sürdü.

Korkmaz, “Bakın yine bu günlerde et fiyatlarıyla ilgili spekülasyon sonucu kendi yandaşlarına et ithal ettirmeye çalışmaktadırlar. En önemli besin maddelerinden biri olan etin kilosu 30 TL olmamalıdır. Bunun yolu ithal etten değil, çiftçiyi desteklemekten ve maliyet oranlarını düşürmekten geçer. Bunları yanı sıra ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan hain PKK  terör örgütüdür. Bir ay içinde Kayseri ye gelen şehit sayısı 3, vatanımızın diğer bölgelerine gelen şehit sayısı ise 19 dur. Bu vahim durum hükümeti hiç ilgilendirmiyormuş gibi kulakları sağır, gözleri kör, kalpleri katılaşmış bir halde  hükümranlıklarını sürdürmektedirler” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...