Sayfalar

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Ve Baykal kararını açıkladı

CHP Lideri düzenlediği basın toplantısında istifa etti.
Cumhurite Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, görüntü kasetiyle ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.
Baykal, "Bu bir kaset olayı değildir. Bu bir komplodur. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz, bazen de en mahrem görüntüleri elde edersiniz. Ar, haya ve utanç bunu yapanlar için anlamını kaybeder. İnsanların şetrefleri, bunu yapanların umrunda değildir. Bunu ticari amaç ve şantaj için düzenlememişlerdir. Siyasi amaçla yapmışlardır. Yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir kaset üretilmiştir. Taze, 2 haftalık bir komplo vardır. Bir kaset üretilmiştir. Bu komplonun hedefi CHP'dir. Bu komplo son 2 hafta içinde üretilmiştir. Günceldir, tazedir.
Meskene tecavüz ve ileri teknoloji kullanılarak üretilen komplonun, iktidar gücü ve olanakları alınmadan icra edilmesi mümkün değildir. Bu kadar kaba bir kopmlonun iktidar bilgisi olmadan piyasa sürülmesi de söz konus değildir.
Sözde iyi niyet tavırları, perde arkasındaki suçluluğu örtmeye yetmez. Komployu ayıplar gibi yapanlar bizzat komployu yapanlardır. ABD'den aldığım üzüntü mesajlarına da inanmak istediğimi de belirtmek isterim.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...