Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Akkışla'ya geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası oluşan selin büyük zarara yol açtığı Akkışla’yı Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Özdemir ve yöneticiler ziyaret etti. Özdemir sel sonrası oluşan tabloyu yerinde inceledi ve sorunları dinledi.

CHP İl Başkanı Enver Özdemir ve beraberindeki il yöneticileri, Akkışla İlçesi’nde önce Akin Köyü’nde selden zarar gören vatandaşlarla görüştü. Daha sonra İlçe Başkanlığına geçen CHP Heyeti, sel felaketi ile ilgili bilgi aldı. Esnafı gezen CHP’liler, daha sonra  Akkışla Belediye Başkanı Azmi Kazım Sonkur’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında görüşlerini açıklayan CHP İl Başkanı Enver Özdemir, devlet olanaklarının Akkışla’ya bugüne kadar ulaştırılmadığını, KÖYDES yatırımlarından bile Akkışla’nın 50.000 lira gibi komik bir pay alabildiğini belirtti.

Devlet kurumlarının Akkışla’da yaşanan sel felaketi sonrası vatandaşların hasarlarını zamanında tesbit ederek, gerekli yardımda bulunması gerektiğini vurgulayan Özdemir, CHP iktidarında hiçbir çiftçi ve esnafın mağdur edilmeyeceğini kaydetti .

            Akkışla’dan sonra Bünyan İlçesi’ne geçen CHP İl Başkanı Enver Özdemir ve yöneticiler, İlçe Başkanı Oğuz Tekin ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve iktidarı şikayet ettiği ziyaretler sırasında görüşlerini açıklayan İl Başkanı Özdemir, CHP’nin iktidara doğru koştuğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın ilgisi de gösteriyor ki, artık CHP iktidarının önünde kimse duramaz. 8 yıldır ülkeyi yokluk ve yoksulluğa , hukuk tanımazlığa mahkum edenlerin hesap günü yaklaşmıştır” dedi.

Özdemir “Vatandaşlarımız bu iktidardan kurtulmanın ve ülkeyi aydınlığa çıkarmanın adresi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni görmektedir. Bizlerde bu iktidar koşusuna başladık. Tüm vatandaşlarımızla bundan sonraki süreçte kucaklaşacağız. Kurultayımızla beraber başlayan iktidar koşusunu halkımızla beraber tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

CHP Yönetiminin ilçe gezilerine gelecek hafta içinde devam edeceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...