Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Bu çocuklar 270 gündür kayıp...

Geçen yıl Ramazan Bayramında şeker toplamak için evden ayrılan 2 si kardeş 3 çocuktan hala haber alınamıyor. Dilruba ve Ahmet Tuna Tekin in annesi Leyla Tekin, "Herkesin çocukları karne alırken benim çocuklarım ortada yok" diyerek feryat etti.

Kaybolan çocuklardan Ahmet Tuna ve Dilruba nın annesi Leyla Tekin, 270 gündür çocuklarından haber alamadıklarını söyleyerek her geçen günün kendilerine uzun bir ömür gibi geldiğini belirtti.

"Çocuklarım kaybolmasaydı, Ahmet Tuna 2. sınıfa geçecek, Dilruba ise okulla tanışacaktı" diyen anne Tekin, "270 gün oldu hala ne bir haber ne de ipucu var. Ne sebeple bu çocukları ellerinde tutuyorlar? Herkes özel günlerini sevinçli yaşarken biz üzüntülü yaşadık" diye konuştu.

Babalar Gününün de yaklaştığını hatırlatan anne Tekin, "Pazar günü de Babalar Günü. Yine çocuklarımız yanımızda yok, günlerimiz yine acı, yine kötü geçip gidiyor" dedi. Çocukların Kayseri dışında bir yerde olduğunu ileri süren anne Tekin, "Çocuklarımın Kayseri de olduğuna inanmıyorum. Çocuklarımızı başka vilayetlerde, illerde arasınlar. Kaçıranlar bu zamana kadar Kayseri de tutsaydı muhakkak bir yerden bir şeyler çıkardı. Çıkmadığına göre bu çocuklar burada değil. Bu çocuklar buhar olup uçmadı ya, bir yerdedir" diye konuştu.

"İyi ya da kötü hiçbir haber çıkmıyor. Dayanacak gücümüz kalmadı" diye çocukları için feryat eden anne Leyla Tekin, "Bizlere bu kadar acı çektirmeye hakları yok. Kendi de ana babadır sonuçta. Hiç mi gören duyan yok bu çocukları, hiç mi duyarlı insan yok? Ne olur bir ihbar etsinler" derken gözyaşlarına hakim olamadı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...