Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Özel Eras Kolejinde Karne Sevinci Yaşandı

2009-2010 Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Özel Eras Kolejinde de tören düzenlendi. Törende öğrenciler karnelerini alarak sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.

Karnelerin verilmesi nedeniyle Eras Kolejinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Özel Eras Koleji Genel Müdürü İlhan Yusufoğlu, Eras Koleji olarak öğrencileri bilginin yanında değişik becerilerle donatmayı hedeflediklerini belirterek, “Önümüzdeki öğretim yılı içinde beceriye dayalı, sosyal aktiviteye dayalı programlarla yine bir arada olacağız” dedi. Yusufoğlu tatile giden öğrencilerin iyi dinlenmelerini ve bir sonraki dönem için hazırlık yapmalarını istedi.

       Konuşmaların ardından yıl içerisinde kitap okuma, satranç turnuvası, masa tenisi ve çeşitli sosyal faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

       Törenin ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Karnelerini alan öğrenciler öğretmen ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

       Karne alan diğer sınıflar gibi 1-A sınıfı öğrencileri de veda programı düzenledi. öğrenciler pasta keserek öğretmenleriyle vedalaştı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...