Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Mehmetçiğe hakaret! Kayseri ve Bolu Komandoları halka zulüm yapıyormuş!

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden Türk Silahlı Kuvvetlere hakaret ederek Kayseri ve Bolu Komando Tugaylarının Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da zulüm yaptığını söyledi.

Terörü alenen destekleyen konuşmalar yapan BDP’li milletvekilleri teröristi masum, ordumuzu terörist göstermenin peşinde. BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsünden ordumuzun gözbebeği olan iki birliğimize hakaret etti.

         Kayseri 1’inci Komando Tugayı ile Bolu Komando Tugayını zalim olarak gösteren Sakık,  “Köyleri yakılanların mağduriyetini ne zaman gidereceksiniz? O mağduriyeti yapanlar kimlerdi biliyor musunuz? Bolu ve Kayseri den gelen tugaylardı. O tugay komutanları orada resmen halka karşı zulüm işlediler ve resmen orada binlerce köyü ataşe verdiler” dedi.

        Sırrı Sakık bu sözleri söyledi; fakat mecliste bulunan milletvekillerinden hiç biri cevap vermedi. Bu sözlere bir tek kelime ile itiraz eden dahi çıkmadı. Oysa Sırrı Sakık’ın zalim olarak göstermek istediği Kayseri ve Bolu’daki komando tugayları terörle mücadelenin en önemli birlikleri. Her iki tugayda bugüne kadar yüzlerce şehit verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...