Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’nın ilk ziyaretçileri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ile OSB Müdürü Orhan Akşit oldu. Ahmet Hasyüncü, Altınkaya’ya görevinde başarılar dileyerek basının önemine vurgu yaptı.

            Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Akkaş’ta yönetim kurulu üyeleriyle Veli Altınkaya’yı  ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Partisinin Kayseri’deki çalışmaları hakkında bilgiler veren Akkaş, basının önemine değindi.



            Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fahrettin Açıkgöz’de ziyarette Altınkaya’ya görevinde başarılar dileyerek odalarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Açıkgöz, göreve geldikleri günden bu tarafa odalarında bir çok yeniliğe imza attıklarını söyledi.

            Veli Altınkaya’nın son ziyaretçisi ise Ressam Hasan Gürpınar oldu. Gürpınar ziyarette Atatürk’ün portresini çizdi. Gürpınar’ın tersten ve beş dakika içerisinde yaptığı Atatürk portresi büyük beğeni topladı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...