Sayfalar

19 Haziran 2010 Cumartesi

Oktay Vural, Erdoğan'a seslendi: Terör örgütü ile mücadele et.

Çorum'a gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, gelen şehit haberleri üzerine, "Bu açılım ile Türkiye'yi bölme planından vazgeç. Terör örgütü ile mücadele et" dedi.
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Çorum'a gelirken partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Terörle mücadelede izlenen yanlış politikalarla, terörle mücadelenin artık durduğunu öne süren Vural, "Birlik ve bütünlüğü savunan güvenlik güçlerine saldırı neticesinde 8 şehidimiz var. Gerçekten sözün bittiği yer. Maalesef bugün Türkiye terörle mücadeleden vazgeçmiştir" diye konuştu. Başından itibaren hükümete, "Terör örgütünü cesaretlendiriyorsunuz" dediklerini hatırlatan ve "AKP'yi uyarıyoruz. MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, hükümetin terör örgütü ile girdiği bu pis ilişkiden, müzakere arayışından, onlara taviz verme arayışından vazgeçmesi, terörle mücadele edilmesi gerektiğini belirterek şöyle dedi:
"Terörle mücadele azmini kırıyorsunuz' dedik. Bugün geldiğimiz Türkiye'de ne yazıktır ki, terörle mücadele etmek anti demokratik olmuştur. Teröristler insan hakları savunucusu olmuştur. Terörle mücadele edenler şüpheli ve suçlu konumuna düşürülmüştür. Terör örgütü Türkiye'nin bölünmesi için silahı tehdit olarak kullanmaktadır. Herkes elini vicdanına koymalıdır. Sayın Başbakan. Elini vicdanına koy. Sürekli bahane uyduruyorsun. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Onun için bu açılım ile Türkiye'yi bölme planından vazgeç. Terör örgütü ile mücadele et. Mücadele edenlerin de cesaretini kırma. Suçlu konumuna düşürme."
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, sınır ötesi operasyon ile PKK'nın bertaraf edilmesi gerekirken Irak'ın kuzeyinde onlara lojistik destek sağlayanların Türkiye'de kırmızı halılarla karşılanır hale geldiklerini söyledi. MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Türkiye'nin kapsamlı olarak terörle mücadeleyi sürdürmesini ve bunun politik kararlılık olması gerektiğini vurguladı. Vural, şöyle konuştu:
"Sayın Başbakan'a göre Türkiye'nin durumu iyi. Onun için şehitler artıyor. Böyle bir mantık olur mu. Başbakan'ın mantığına göre şehidimiz ne kadar artarsa Türkiye'nin durumu o kadar iyi demektir. Bu nasıl bir gaflettir?"

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...