Sayfalar

23 Ağustos 2010 Pazartesi

AKP'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

AKP Kayseri İl Başkanlığı Başbakan Recep Tayip Erdoğan ın katıldığı mitinge gösterilen ilgiden dolayı Kayserililere teşekkür mesajı yayınladı.

AKP Kayseri İl Başkanlığı tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“AKP ye, kuruluşundan bu yana girmiş olduğu tüm seçimlerde destek veren Kayserili hemşerilerimiz, 21 Ağustos 2010 Cumartesi günü Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın ilimizi ziyaretlerine ve partimizce düzenlenen Referanduma Evet mitingine yine  ilgi göstermiştir. Ülkemizde AKP’ye en çok destek veren illerin başında gelen Kayseri halkının, 12 Eylül de yapılacak olan referandumda da kendisi için en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyoruz.

Değerli Kayserili hemşerilerimize, bugüne kadar verdikleri destekten ve son olarak düzenlediğimiz mitinge göstermiş oldukları yüksek alakadan dolayı teşekkür ediyor, daha demokratik, hak ve özgürlükleri daha genişlemiş bir Türkiye için referandumda Evet diyoruz.”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...