Sayfalar

23 Ağustos 2010 Pazartesi

"ERDOĞAN, MHP’DEN OY ALMAK İÇİN GÖRÜŞMEYİ REDDEDİYOR..."

PKK, Öcalan ile kurulan ''diyalog''dan AKP'nin haberdar olduğunu iddia etti.
Terör örgütü PKK'ya bağlı olarak çalışan sözde KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı, Türk devleti adına bazı yetkili organların hükümetin de bilgisi dahilinde Abdullah Öcalan ile diyalog kurduğunu öne sürdü.

"ERDOĞAN, MHP’DEN OY ALMAK İÇİN GÖRÜŞMEYİ REDDEDİYOR..."

Terör örgütü KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı, açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“13 Ağustos tarihinde açıkladığımız kararın esas muhatabı AKP hükümeti ve başbakanı Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan, gerek hareketimizin yönetimi adına yapılan açıklama, gerekse de Yürütme Konseyi Başkanı arkadaşımızın yaptığı açıklamaya olumlu bir cevap vermediği gibi, son derece seviyesiz ve kışkırtıcı bir üslupla konuşmaktadır. Devletin bazı yetkililerinin Önderliğimizle diyalog içerisinde olduğu yönündeki açıklamayı bir iftira ve referandum sürecini etkilemeye dönük uydurulmuş bir yalan olarak tanımlamıştır. Hareketimizin ve yönetiminin sürekli doğru, gerçekçi ve ahlaki davrandığını tüm halkımız ve kamuoyu bilmektedir. Konuyla ilgili olarak Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan arkadaşımızın yaptığı açıklama var olan bir süreci doğal bir biçimde ifade edilmesi olup kesinlikle doğru ve gerçektir. AKP hükümeti ve başbakan salt MHP tabanından oy almak için reddedici üslubuyla kendisini tarih karşısında büyük bir yalancı durumuna düşürmektedir.

Hükümete yandaş olan basın da gerçekleri çarpıtarak geliştirdiğimiz süreci doğru anlama ve yansıtma yerine, çeşitli yalan-yanlış yorumlarla süreci sabote etmeye yönelik bir yayın politikası izlemektedir.

Bu durum Kürt sorunu karşısında AKP'nin nasıl çıkarcı ve ikiyüzlü yaklaştığını açıkça ortaya koymaktadır. Salt oy kaygısıyla hareket eden kamuoyunu ve Kürt halkını aldatmaya dönük bu politikalarla hiçbir sonuç alınamayacağı açıktır.”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...