Sayfalar

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Özdemir: 28 Ağustosta Tüm Kayseri Halkını Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye davet ediyoruz

CHP Kayseri il Başkanı Enver Özdemir, Başbakan Erdoğan ın Kayseri de düzenlediği miting, AKP açısından sanırım tam bir hayal kırıklığı olmuştur dedi.
Özdemir, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Kayseri ye ayrı bir önem verdiğini ifade ederek, genel başkan seçilmesinden sonra hemen Kayseri ye geldiğini ve bir miting düzenlenmesi için de talimat verdiğini kaydetti.

        Özdemir, Programının yoğunluğu nedeniyle tarihin belirlenmesi biraz uzadı. Ancak yoğun çalışmalar sonucu mitingin, 28 Ağustos Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı nda yapılması kesinleşti. Mitingimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz diye konuştu.

Geçen cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın Kayseri Cumhuriyet Meydanı nda Referandumda Evet mitingi yaptığını hatırlatan Özdemir, şöyle devam etti:

Devletin ve belediyelerin tüm olanaklarının adeta seferber edildiği miting, AKP açısından sanırım tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Kayseri yi kendi kaleleri gibi görenler, ne kadar yanıldıklarını şimdi daha iyi anlamışlardır. Sayın Başbakan konuşmasında terbiye sınırlarını zorlayan bir üslup kullanmış, sağlık ve eğitim alanında yapılan yatırımları sahiplenerek, hayırseverlere ayıp etmiştir.


Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...