Sayfalar

23 Ağustos 2010 Pazartesi

“Rüzgar Eken Fırtına Biçer “

MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Kayseri ziyaretini değerlendirdi. Korkmaz, Başbakan Kayseri ye bir şey getirmedi ama neler yaptıklarını anlattı , anlatırken kendinden önceki hükümetlerin veremediklerini kendilerinin bir çırpıda işçiye , memura  özellikle köylüye hayvancılıkla uğraşana verdiğini söyledi. Başbakan Kayseri ye siyasete ilk başladığında Sarız ilçemize geldiğinde kalkınmayı ve hizmeti Sarız dan başlatacağını söylemişti. Şimdi biz buradan başbakana soruyoruz. Kayserimizin  ilçelerini ve konuşma metninin  tamamını cam ekrandan okurken , Kayseri de siyaset yapan bir il başkanı olarak başbakanın anlattığı gibi olmadığı, saydığı ilçelerin göç verdiğini , tamamına yakınının boşaldığı, köylünün perişan olduğu, işçinin perişan olduğu, emeklinin sıkıntı içinde olduğunu Kayseri de işsizliğin hat safha da olduğunu, kapattığı et balık kurumundan dolayı hayvancılığın perişan olduğunu , bunlara bağlı olarak bütün sektördeki vatandaşlarımız her gün bizleri gördükleri her yerde sıkıntılarını ve dertlerini anlatarak derman olmamızı istediklerine şahit oluyoruz.

  Bu gün Kayseri ve Türkiye de izlediğiniz yanlış hayvancılık politikasından dolayı etin kilosunun kaç lira olduğunu bilmenizi isterim. Vatandaş ancak kurban dan kurbana et yiyebiliyor. Bunları görmeyen, bunlardan habersiz olan başbakan yılda bir defa geldiği Kayseri de cam ekrandan okuduğu konuşma metni ile Kayseri halkını ikna ettiğini sanıyorsa aldanıyor. Kayserimiz ekonomik olarak Türkiye nin nabzıdır ama maalesef sekiz yıldan beri kötü idare ettiğiniz Türkiye de burası da nasibini alarak , birçok iş adamı, doktor, sade vatandaş borçlarından ve sıkıntılarından dolayı intihar etmiştir.Bu güne kadar Kayseri de çok ender rastlanan bu tip olaylar,bu gün ise sıradan vakalar  haline  geldi.Buda gösteriyor ki, sekiz yıldan beri bu ülkeyi tek başınıza iktidarda olmanıza rağmen kötü idare ediyorsunuz.Elinizde ki medya gücünü kullanarak herkese özellikle muhalefet partilerine öfke saçıyor  , nefret kusuyor , ben ne dersem o olur edasıyla adeta memleketi bir krallığa doğru götürüyorsunuz. Kayseri’ye gelişinizin amacı belli ki referandum, açılışını yaptığınız havaalanı da kıytırık bir yer, bu kadar iftar yemekleri, bu kadar masraflar kimin cebinden, biri bunu açıklasın.

   Bütün bunlara rağmen Türk milleti meydanlarda ki yaptığınız öfkeli konuşmaları, esip gürlemelerinizi özellikle bizim üzerimizden yıllarca ülkücüleri ağzınıza almazken bu gün şiirlere, destanlara , mektuplara konu ederek  mendiller ıslatarak ağıtlar yaktığınız üzerimizden tüfek attığınız manzaraları gülerek takip ediyoruz.Ve bu çifte standart’ınızı takiyenizi yutmuyor yutmayacaktır. 12 Eylül yaklaştıkça bu hırçın yaklaşımınız, bu öfkeniz inşallah halkımızın HAYIR cephesini artıracak , geleceğimize HAYIR’a vesile olacaktır.”RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...