Sayfalar

19 Ağustos 2010 Perşembe

Başbakan'ın MHP Takıntısı

Başbakan'ın MHP Takıntısına gerçekten anlam vermek çok güç...
Bir gün çıkıyor "MHP'li kardeşlerim" diyor. Öbür gün çıkıyor "Şehit kanıyla besleniyorlar" diyor. Allah Allah... Hem kardeşim diyorsunuz, bir süre sonra da aynı kardeşi "canavarmış" gibi gösteriyorsun.
Sayın Başbakan, sen büyük adamsın, sen rahat adamsın. MHP'nin oylarının bu kadar üzerine düşmek senin şanına yakışmaz. Zaten demiyor musunuz %60_70, yok yok %80 evet çıkacak diye.
Bırak MHP'liler de hayır versin de demokrasinin keyfini sürelim biraz.
Hem sonra MHP'liler, CHP'liler de "evet" derse bu işin zevki kalır mı?
Senin 12 Eylül şehitleri için gözyaşı dökmene de gerek yok. Çünkü, ülkücülerin yıllardır gözyaşı döktüğünü sen görmedin, anlamadın; şimdi onların göz pınarlarının kuruduğu bir vakit ortaya çıkman doğru değil.
Devlet Bahçeli, ağır, vakur bir adam, tam bir devlet adamı ve prestij abidesi. Senin dizgininden nasıl çıktığını gördüğü halde, sana senin üslubunda cevap vermiyor. TOBB'a veya TUSİAD'a gidip hayır oyu verin demiyor. Sadece kendi tabanına neden hayır denmesi gerektiğini anlatıyor.
Bunu da gayet mantıklı delillerle yapıyor.
MHP tabanı da genel başkanlarına güveniyorlar.
Eski Ülkücü diye ortaya çıkardığın adamlar bile Devlet Bahçeli için "namussuz, hırsız, kalpazan, menfaatçi, vatanı satıyor, milli duygulardan yoksun" diyemez, kimse de diyemiyor.
Ülkü Ocaklarındaki gençleri, MHP'li gençleri yıllardır Devlet Bahçeli, olaylardan uzak tutuyor bu vakur tavrıyla. En ufak bir kanunsuzluğa veya yolsuzluğa izin vermiyor. Bilgisi dahilinde hukuk dışı bir konu olmuşsa ve daha sonra bu durum anlaşılmışsa onların ipini kesmekte Devlet Bahçeli'nin üstüne kimse yoktur.
Asla kişisel hırsla ya da siyasi rant uğruna yırtınmıyor.
MHP'nin tabanını bir kenara bırakalım sayın başbakan, senin taban sağlam mı sen ondan haber ver.
Zavallı Büyük Birlikçilerin ve Saadetlilerin oyunu da kendi oyun gibi piyasaya sürmeye hazırlanıyorsun.
Ya AKP'liler, ya sana daha önce güvenmiş ama elleri boşa çıkmış onca insan, gerçekten arkanda mı dersin?
Parti teşkilatının yığdığı kalabalıklara aldanma sakın.
Sap çok görünse de dene'niz gerçekten yerinde duruyor mu?
Biraz da kendi ambarını gez Başbakan, biraz da kendi ambarını gez.
Bak bakalım, bitlenenler, güve yenikleri, çürükler, kokmuşlar, küsmüşler, gücenmişler, alınmışlar... bir hesabını yaparsın artık.
YORUMCU

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...