Sayfalar

12 Ağustos 2010 Perşembe

"VALİ BİLİCİ, AKP'NİN MEMURU GİBİ DAVRANMASIN"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Vali Mevlüt Bilici’nin siyasallaştığını belirterek, “Vali, AKP’nin memuru gibi davranmasın” dedi. AKP il Başkanı’nın Vali’nin aracında dolaşmasının yanlış olduğunu söyleyen Korkmaz, valinin tarafsız olması gerektiğini vurgulayarak, Vali’nin AKP’nin memuru gibi değil Devlet Baba gibi davranması gerektiğini ifade etti. 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz, otobüslerde kullanılan serbest biniş pasolarıyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yanıtın tatmin edici olmadığını belirtti.
Konuyla ilgili haber merkezimizin sorularını yanıtlayan Korkmaz, verilen yanıtın savuşturmaya yönelik bir yanıt olduğunu öne sürerek, Büyükşehir Belediyesi’nin muhalefetin değerlendirmelerini dikkate almak zorunda olduğunu söyledi. Söz konusu açıklamasının ardından belediyeye yakınlığı bilinen bir yayın organında kendisine yönelik “üfürüyor” ifadesine yer verildiğini hatırlatan Korkmaz, iddialarının arkasında olduğunu belirterek, “Kim üfürüyor göreceksiniz” dedi. 
Kendilerine vatandaşlar tarafından ulaştırılan bir el ilanı hakkında da açıklamalarda bulunan Korkmaz, Memur-Sen tarafından referandumda evet vereceklerinin ilan edildiği el ilanlarının kamu kurum ve kuruluşlarında da dağıtıldığını belirterek, yetkilileri göreve davet etti.  Memur-Sen ve benzeri bazı kuruluşların toplumu gerdiğini belirten Korkmaz, Vali Mevlüt Bilici’nin de tarafsızlığını yitirdiğini söyledi.  AKP İl Başkanı Ömer Dengiz’in Vali Bilici’nin aracında seyahat ettiğini söyleyen Korkmaz, Vali’nin AKP’nin memuru gibi hareket etmemesi gerektiğini ifade etti. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...