Sayfalar

12 Ağustos 2010 Perşembe

ÇUBUKÇU'NUN KIZ-ERKEK AÇILIMI... Kızlara ve erkeklere ayrı sınıf(mış)!!!

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun kız ve erkek çocuklarının ayrı sınıflarda okutulması gerektiğini sözlerine Ayşe Jale Ağırbaş'tan tepki geldi. DSP Milletvekili Ağırbaş, "Çubukçu'nun açıklaması, AKP'nin maskesini düşürdü" diye konuştu.
DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, Çubukçu’nun, kız ve erkek çocukların ayrı sınıflarda okumasını desteklemesi hakkında “Bu açıklama, Anayasa değişikliği hususunda AKP’nin maskesini bir kez daha düşürmüştür” dedi.

AKP'nin her fırsatta yeni anayasa ile kadın ve erkeğin eşit olacağını söylediğini hatırlatan Ayşe Jale Ağırbaş, Bakan Çubukçu'nun açıklamaları ile yeni anayasanın özde değil sözde olacağını söyledi.

Ağırbaş yazısında AKP'nin yarattığı kız erkek eğitimi tartışmasının son derece yersiz olduğunu belirtti. AKP'nin suni gündem yaratmaya çalıştığını kaydeden DSP İstanbul Milletvekili Ağırbaş, "kimse ülkemizin geleceğini karartma planı yapmasın" diye konuştu.

Ağırbaş, halkın referandumda başta Nimet Çubukçu'nun sözleri olmak üzere AKP'nin tüm icraatlarını düşünerek "Hayır" oyu kullanmasını istedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...