Sayfalar

27 Mayıs 2010 Perşembe

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ KULKULOĞLU: "KILIÇDAROĞLU SADECE GENEL BAŞKAN DEĞİL, BAŞBAKAN OLACAĞINI SÖYLEDİ"

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu 22 Mayıs Cumartesi günü yaptıkları kurultayı değerlendirerek yeni bir döneme girildiğini söyledi.

Yeni genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte  kendini partinin dışında hissedenler ve eski Genel Başkanları Deniz Baykal ile çekişme içinde olanların partiye yeniden döndüğünü söyleyen Kulkuloğlu bunun parti için çok önemli olduğunu belirtti. Rahşan Ecevit’in partiye dönüşünün de önemine değinen Kulkuloğlu oy kazandırmasa da solcuların birlikteliğini perçinledi dedi.  Kulkuloğlu Türkiye genelinde partilerine yoğun ilgi gösterildiği belirterek Kılıçdaroğlu’nun ben genel başkan değil başbakan olacağım söylemlerinin halkta bir alternatif oluşturduğunu söyledi

Yeni bir liderlerin yeni hedefleri olacağını da dile getiren Kulkuloğlu “Seçimlerde Kılıçdaroğlu artı olacaktır çünkü vatandaşın Kılıçdaroğlu’na yolsuzluklarla ilgili verdiği bir pirim vardı bu sandığa da yansıyacaktır” dedi.

Parti Meclisi ve MYK’da Kayserili’nin olmamasını genel sekreter Önder Sav’a bağlayan Kulkuloğlu  “Sayın Sav Ankaralı olduğu için Ankara ağırlıklı bir liste yapıldı” dedi. Kulkuloğlu bunun sadece Kayseri’nin meselesi olmadığını son 15 yıldır İç Anadolu’nun meselesi olduğu söyledi.
kayseri akın günlük

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...