Sayfalar

27 Mayıs 2010 Perşembe

YANDAŞ SENDİKADAN RAHMETLİ TÜRKEŞ'E ÇİRKİN SALDIRI

Eğitim Bir sen isimli hükümetin yandaş sendikası resmi yayın organı olan sitesinde Rahmetli  Alparslan Türkeş Bey'in resmini kullanarak çeşitli isnatlarda bulunuyor. (Kaynak: http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=137390&cid=52)
"27 Mayıs milletle, devletin arkasına saklanmış hainlerin, tabii ki ilk savaşı değildir, son savaşı da olmamıştır."
Ömrünün her anını bu milletin yoluna adamış birine isnat edilecek böyle bir yaklaşım gerçekten ihanetin adıdır. Dün ülkede bir Sovyet yayılmacılığı tehlikesi varken ortada olmayan bu sözlerin sahipleri, bugünde PKK'nın karşısında değil açılımlarıyla yanlarında durmaktadır.
Sözünüzdeki yanlış düzeltelim sizin gibi devlet ve millet düşmanlarıyla bu ilk savaşımız değil son da olmayacak.
Yüzlerce defa tekrarlanmış bir gerçek var ortada. Ama tekrar söylüyoruz. Siz yine anlamayacaksınız. Çünkü gözünüz var görmüyorsunuz, kulağınız var duymuyorsunuz. İçinizdeki saf ve temiz insanlara anlatıyoruz.
 Alparslan Türkeş Bey, 27 Mayıs'ı şöyle anlatıyor: "İhtilale girerken hedefim başka idi, ihtilal olduğu gün, yön değiştirdi ve benim hedefim doğrultusundan çıktı. Buna karşı koyunca da, beni Hindistan'a sürdüler."
Ayrıca, Adnan Menderes'in asılmasının da çok büyük bir hata olacağını Cemal Gürsel'e bir mektup ile bildirdiğini ve asılmaması için çok savaştığını birçok yerde hayatta iken ifade etmiştir. Ve meşhur sözü; en kötü yönetim, en iyi ihtilalden daha iyidir.
Bu ülkede ihtilallerden en fazla etkilenen, zarar gören acı çeken ülkücülerdir. Genç yaşta ülkücüler şahadet şerbeti içmiş, zindanlara girmiş ve daha bir sürü acılar yaşamıştır. 12 Eylül'ün mahsulü olan dünkü Milli Görüş bugünkü AKP çizgisi ise hep bu süreçlerden nemalanmış ve bunun ülke yönetimini tümüyle ele geçirmiştir.
Aslında Eğitim-birsen'li işbirlikçilere çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Onlar çıkarlarının gereğini Türkeş Bey'e ve ülkücülere saldırıyor.
Fakat bizin asıl merak ettiğimiz hala o sendikanın bünyesinde olup "Biz ülkücüyüz, Türk Milliyetçisiyiz" diyenlerin buna cevabı ne olacaktır? Hala orada durmakta karalı mısınız yoksa?
PKK yandaşları kahramanlar gibi karşılanırken, aziz vatan evlatları gencecik yaşlarında toprağın kara bağrına düşerken sesi çıkmayan bu güruh Başbuğumuza saldırırken çok cüretkardır. Sonsöz Eğitimbir-Sen'liler bu yaptıklarının altında kalırlar.
Bu anlamda Eğitimbir-Sen ayağını denk almalı. Başbuğumuzla ilgili yorum yerine kendi yoluna bakmalıdır. Ülkücüler bunları asla unutmayacak ve zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...