Sayfalar

27 Mayıs 2010 Perşembe

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Veli Altınkaya’ya tebrik ziyaretleri sürüyor

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Veli Altınkaya’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. 

Gazeteciler Cemiyeti başkanı Veli Altınkaya’nın ilk ziyaretçileri memur-sen il temsilcisi Aydın Kalkan oldu. Kalkan, Altınkaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak gazetecilere kendilerine vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.

            Altınkaya’da Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin önemine vurgu yaptı.

            Altınkaya ve yönetiminin diğer ziyaretçileri ise Mazlum-der Kayseri şube başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Taş, ziyarette başkan Altınkaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Mazlum-der’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

            Daha sonra Kayseri park alışveriş ve yaşam merkezi genel müdürü Muhsin Erkoç ve beraberindekiler cemiyet başkanı Veli Altınkaya’yı ziyaret ettiler. Altınkaya’ya görevinde başarılar dileyen Erkoç, ziyarette kayseri park alışveriş merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi bundan böyle gazetecilerle daha iç içe olacaklarını söyledi.

Cemiyet başkanı Veli Altınkaya’nın son ziyaretçileri Ankara Mali Müşavirler Odası Kayseri il Temsilcisi Yeminli Mali Müşavir İmdat Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Şimşek, Altınkaya’ya hayırlı olsun dedikten sonra meclisteki torba yasasından bahsetti Şimşek, Türk ticaret kanunu ve borçlar kanununun seçimlerden önce tamamlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Başkan Altınkaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konunun basın aracılığı ile dillendirilmesi gerektiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...