Sayfalar

27 Mayıs 2010 Perşembe

MHP'DEN 27 MAYIS AÇIKLAMASI

MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, yazılı bir açıklama yaparak, 27 Mayıs; Ülkücü Hareket için kahramanca ve fedakarca vatan mücadelesi yapan Ülkücü şehitlerimizi dualarla yad ettiğimiz tarihin adıdır.

mhp il başkanı süleyman korkmaz, açıklamasında, her biri birbirinden yiğit olan ülkücüleri tanımadan ve aralarında bir an olsun bulunmadan, bulunsa da anlamayıp halen başkaları tarafından kullanılan ve davamızı idrak edememiş,tükenmiş zihniyetlerin bize öğretecekleri ve ispat edecekleri hiçbir şey yoktur.

ruhunu teslim etmeden bir dakika önce sağ kolunu kaldırarak “ lailahe illallah muhammeden resulullah “diyerek tevhid getirip arkasından sol kolunu kaldırarak “ eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden resulullah “ diyen

mustafa kemal maraşlı’yı hayatında duymamış,

ebedi aleme göç ettiğinde dört çocuk babası olan

mirza çetin’i tanımamış,

din’i ve vatanı uğruna toprağa düşen

arif yılmaz’ın hikayesini hiç işitmemiş,

geçim sıkıntılarına rağmen içindeki ülkü ateşi hiç sönmeden şehadet şerbeti içen

abdullah izci’nin hakk’a yürümesini anlamamış,

sanat okulu yolunda kahpece pusuya düşürülen

bekir çifter için gözleri yaşarmamış,

türk milletinin müslüman kalması ve vatanın bütünlüğünün korunması uğruna gül bahçesine giren

ibrahim nalbantoğlu ile duygulanmamış,

okulunda parasız yatılı okurken öğrencilere namaz ve ilmihal dersleri veren

ali koç ile bütünleşmemiş,

soy isminin mana ve özelliklerine sahip,gözünü budaktan sakınmayan imanlı ve cesaretli

mehmet korkmaz ile üzülmemiş,

mehmet çiçek’le,ali ihsan şıvgın’la,süleyman toprak’la,fevzi köseaydın’la,mevlüt millidere ile,zihni demir’le,hüseyin coşkun’la,alim ulusoy’la ve israfil akdağ ile sarsılmamış olanların,12 eylül’le ilgili ahkam kesmeleri bize göre iflas etmiş zihniyetlerin boşuna ve temelsiz çırpınışları olmaktan başka bir anlam taşımamaktadır.

12 eylüle gelesiye kadar,sırf ülkülerinden dolayı bir çok eziyete maruz kalan ve ülkücü olmanın bedelini canlarıyla ödeyen dava arkadaşlarımızın aziz hatıralarını,alçakça tezgahlanan tertiplerin dışında tutmaya ve korumaya kararlılıkla devam edeceğimiz iyice bilinmelidir.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...