Sayfalar

9 Haziran 2010 Çarşamba

BÜLENT DİDİNMEZ: ERDOĞAN TÜRKİYE’Yİ İKİYE BÖLDÜ

MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez teyzesinin oğlu Şeref Bayburt’un cenazesi için geldiği Kayseri’de partilileri ile de görüştü. MHP İl Binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bülent Didinmez, yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Kanser nedeniyle hayatını kaybeden teyzesinin oğlunun cenazesine katılmak için şehrimize gelen MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez il teşkilatında partililerle bir toplantı yaptı. Toplantıya Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan ile İl başkanı Süleyman Korkmaz da katıldı.

 Türkiye’de yaratılan sanal gündemlerle gerçek gündemin değiştirildiğini dile getiren Didinmez, bunun içinde farklı metotların kullanıldığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye’nin ikiye bölündüğünü vurgulayan Didinmez, “İskenderun’da yaşanan  silahlı saldırı ile Mavi Marmara gemisine yapılan baskın üzerinden Türkiye ayrışmaya, kamplaşmaya, çatışmaya sürüklenmektedir” dedi.

Anayasa değişikliğinin oldu bittiye getirildiğini dile getiren Bülent Didinmez 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda hayır diyeceklerini söyledi. Didinmez “hayırda hayır var” dedi

AKP’nin dış politikasının iflas ettiğini söyleyen Bülent Didinmez, “AKP hükümeti Türkiye’nin uzun yıllar kazandığı itibarını ayaklar altına almıştır” diye konuştu. Dış politikanın çok iyiymiş gibi gösterildiğini ifade eden Didinmez Başbakan Erdoğan’ın yalan söylediğini ve yalancının mumunun da yatsıya kadar yanacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın “Terör artmayacak” şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine Didinmez “Neden? Teröristlerle mi anlaşmışlar?” dedi.

Aldatmaca ve kandırmaca ile ülkenin yönetilemeyeceğini söyleyen Bülent Didinmez Başbakan Erdoğan’ın halife adaylığına soyunduğunu söyledi. Didinmez, Recep Tayyip Erdoğan’ın giderayak dik durmasını isteyerek “Millet ile hesaplaşma zamanı geldi. Onun için erken seçim diyoruz” dedi.  

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...