Sayfalar

9 Haziran 2010 Çarşamba

TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ ÖLDÜ, 18 KİŞİ YARALANDI

Organize Sanayi Bölgesi nde iki işçi servisinin çapraşması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar Eğitim ve araştırma hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı.

Organize Sanayi Bölgesi 6. Cadde Organize Camisi Kavşağında, Sabri Tanrıkulu yönetimindeki 38 S 0641 plakalı servis minibüsü ile İmdat Tıroğ un kullandığı 45 K 8079 plakalı midibüs çarpıştı.

 Kazada 3 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Yaralananlar Kayseri deki hastanelerde tedavi altına alındı.

 Olay yerine kazadan sonra çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi.

İl Sağlık Müdürü Kadir Çetinkara, kazadan sonra Kayseri 112 acil servis ambulansları ile bazı özel hastanelerinin ambulanslarının olay yerine sevk edildiğini belirtti.

Kazada hayatını kaybedenlerin Fatih Akbulut, Sinan Yıldırım ve Kader Öner  olduğu belirlendi.

Kazada yaralanan Sami Yılmaz, Gülay Yanmaz, Mustafa Yıldırım, Ahmet Yıldırım, Ali Yıkılmaz, Nuri İşgüzar, Bekir Ünalan, Dudu Hamuran, Habib Uyrun, Hatice Koca, Eda Koca Bayram Dursun, Filiz Şanlı, Öznur Güneş, Adnan Özçelik, Tarık Dirmen, Emre Kıvrak, Demet Yazanel, Melek Kayısı, Selma Bozok, Sabri Tanrıkulu, İmdat Tıroğ, Mustafa Orhan, Emrah Eydemir ve Raşit Engin Akselvi nin tedavileri devam ediyor.

Görgü tanıkları minibüsün bir Tırın sıkıştırması sonucu kavşakta karşı yöne geçerek midibüsle çarpıştığını belirttiler.  

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...