Sayfalar

22 Haziran 2010 Salı

Devletin helikopteri ile köyümüze nasıl gidebiliriz?

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, geçen Cumartesi günü beraberinde oğlu Burak ve babası Abdullah Şahin ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle baba ocağının bulunduğu köye gitmesi eleştiri konusu olmuştu. 

Meclis'e taşındı 

Bu ziyareti CHP'li Ali Rıza Öztürk "Şahin ailesinin helikopter gezisi"ni soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Şahin'in ailesiyle birlikte Bakanlığa ait bir helikopterle hava gezintisi yapmasını eleştiren CHP'li Öztürk, şu sorularına yanıt istedi: "Türkiye şehitlerine kan ağlarken TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in babası ve oğluyla birlikte Orman Bakanlığı'nın helikopteriyle Karabük'teki köyünün üzerinde havadan gezinti yaptığı hususu doğru mudur? TBMM Başkanı, Karabük'teki köyüne devletin işini görmek için mi yoksa kendi şahsi işi için mi gitmiştir? Orman Bakanlığı helikopterlerinin görevi, Meclis Başkanını, babasını ve çocuğunu taşımak mıdır? Ben de vekili olarak çocuklarımı ve eşimi alıp Orman Bakanlığının helikopteri ile köyüme gidebilir miyim? Orman Bakanlığı Helikopterine ücret ödenmiş midir?"

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...