Sayfalar

22 Haziran 2010 Salı

HELDER POSTİGA TAMAM GİBİ!

Uzun süredir golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Kayserispor, Sporting Lizbon’da top koşturan Portekizli 28 yaşındaki forvet Helder Postiga ile ön anlaşmaya vardı. 
Kayserispor forvetini buldu. Sezon sonunda golcü oyuncusu Ariza Makukula ile yollarını ayıran Kayserispor, uzun süredir Glosgow Rangers''ın yıldız golcüsü Kris Boyd ile görüşüyordu.
SARI-KIRMIZILILAR PORTEKİZLİ
OYUNCUYLA EL SIKIŞTI!
Ancak golcü futbolcunun sürekli problem çıkarmasının üstüne Sarı-Kırmızılılar, Sporting Lizbon’da top koşturan Portekizli 28 yaşındaki forvet Helder Postiga ile ön anlaşmaya vardı. 
FC Porto, Tottenham Hotspur, Saint-Etienne ve Sporting Lizbon’da top koşturan Postiga, 2008 yılında Porto’dan Sporting Lizbon’a transfer olmuştu. 
Kayserispor’un, orta saha için ise Fransa’da temasa geçtiği ikinci isim Hully City’nin defansı Bernard Mendy ile de görüşmelerine devam eden yöneticiler, bu futbolcudan da en kısa zamanda cevap beklediklerini söylediler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...