Sayfalar

22 Haziran 2010 Salı

İstanbul Halkalı'da askeri personel taşıyan otobüse saldırı: 3 Şehit

İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 3 uzman çavuş şehit oldu, asker kızı olduğu öğrenilen 17 yaşındaki bir kişi de hayatını kaybetti; 2'si ağır 12 kişi de yaralandı.
Halkalı askeri lojmanlardan personel alan sivil plakalı servis otobüsü, Atakent Kimsesizler Mezarlığı yakınlarından geçerken patlama meydana geldi. Patlamada hayatlarını kaybedenlerden 2'sinin uzman çavuş, birinin de askeri personelin kızı olduğu belirtildi.
Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Atakent Kimsesizler Mezarlığı yakınlarından askeri personel taşıyan otobüse yönelik saldırıda hayatını kaybedenlerden Çağlar Bölük ve Uğur Ekir'in jandarma uzman çavuş, 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın da askeri personelin kızı olduğu anlaşıldı.
Polis ekipleri olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, sivil polis ekipleri de mezarlık çevresinde araştırma yapıyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...