Sayfalar

8 Haziran 2010 Salı

ÖZEL ERAS KOLEJİ İNGİLİZCE GECESİ

Özel Eras Koleji’nde İngilizce Bölümü öğrencileri tarafından İngilizce Gecesi adı altında bir program düzenlendi. Gecede öğrenciler yıl içerisinde öğrenmiş olduklarını çeşitli gösterilerle sergilediler.

Özel Eras Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Kayserililerin “Yetenek Sizsiniz Türkiye”den tanıdığı Hakan Akdoğan, eğitimciler, aileler ve öğrenciler katıldı.

          Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan gecede Özel Eras Koleji Genel Müdürü İlhan Yusufoğlu bir konuşma yaparak yabancı dil öğrenmenin önemini vurguladı.

          Yusufoğlu, “Hedefimiz burada eğitime başlayan öğrencilerimize mezun olup ayrılırken ikinci bir dili konuşmanın zevkini yaşatmaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için yabancı dil bölümümüz yeni katılımlarla daha güçlü hale getirilecektir” diye konuştu.

          İlhan Yusufoğlu’nun konuşmasının ardından öğrenciler tarafından İngilizce olarak “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” gibi bazı oyunlar, stand up gösteriler sergilendi ve şarkılar söylendi.

            Gecenin sonunda  ise  “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışması yapıldı. Birbirinden değişik ve zevkli gösterilerin yapıldığı yarışmada sihirbazlık gösterisi davetlilerden büyük alkış topladı.

            Yarışma sonucunda katılan tüm yarışmacılara aynı puan verildi. Yarışmacılara Show Tv’de yayınlanan programda birincilik şansını son anda kaçıran Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından Hakan Akdoğan tarafından gül verildi. Ailelere çağrıda bulunan Hakan Akdoğan “Çocuklarınızı mutlaka kendilerini geliştirici spor yapmaları konusunda yönlendirmeniz gerekiyor. Bu onların hem kendilerine olan özgüvenlerini kazanmalarını sağlayacak hem de sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olacak” diye konuştu.

            Gecenin sonunda yıl  içerisinde çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere Vali Yardımcısı Turgay Ergin tarafından belgeleri verildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...