Sayfalar

8 Haziran 2010 Salı

SEÇİLMİŞ KADINLAR BİR ARADA

Seçilmiş kadınlar tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısının bu ayki ev sahibi MHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmihan Gülser Üçok oldu. İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın’ı makamında ziyaret eden kadın belediye meclis üyeleri ve muhtarlar meclisin ikinci bileşimine konuk oldular.
İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın seçilmiş kadınların meclis toplantısına katılmaları nedeniyle memnuniyetini dile getirerek kadının önemine değindi.

Meclis toplantısına katılarak Özel İdarenin teşkilat yapısı hakkında bilgiler veren İl Özel İdaresi Genel sekreteri Mustafa Atsız, İl genel Meclisi’nde daha fazla kadın üyenin bulunmasını arzu ettiklerini belirtti.

MHP İl genel Meclisi Üyesi İsmihan Gülser Üçok ise konuşmasına esprili bir cümle ile başlayarak “İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarım tek kadın üye yetiyordu, bu kadar kadın niye geldi diye soruyordur. Her ay düzenlediğimiz toplantının ev sahibi olduğum için bu kadar seçilmiş kadın burada” dedi.

Seçilmiş Kadınlar adına bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Venhar Pakırtaşı da kadın meclis üyeleri olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

       AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Fikri Tekelioğlu ise İl Genel Meclisine daha fazla kadın üyenin seçilmesini istedikleri söyledi.

MHP Grup Başkan Vekili Halit Demir ise Kadının toplumdaki önemine vurgu yaparak  “seçilmiş kadın üyelerimizin parti farkı gözetmeksizin böyle çalışmaları beni kıskandırdı. İnşallah bu birliktelik başkalarına da örnek olur” dedi.

Konuşmacıların kadınlar tarafından alkışlandığı meclis Komisyona havale edilen gündem maddeleri ile son buldu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...