Sayfalar

8 Haziran 2010 Salı

Yağmur yağdı, trafik felç

İstanbul'da yağış nedeniyle trafik bazı bölgelerde kilitlendi.
İstanbul'da akşam saatlerinden beri etkisini arttırarak sürdüren sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiliyor.
Yağış nedeniyle Anadolu Yakasında bazı yan yollar üzerinde toplanan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bazı semtlerde ise aşırı yağışlar nedeniyle rögar kapakları patladı.
Cadde ve sokaklar üzerinde oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. Yağışlar özellikle Anadolu Yakası'nda etkili olurken Kadıköy Fikirtepe'de bir ev su baskınına maruz kaldı. Vatandaşlar içeri dolan yağmur sularını kovalarla tahliye etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri ise su seviyesinin yükseldiği Kurbağalı Dere'de olası taşkınlara karşın önlem aldı. Yağışlar Avrupa yakasında ise özellikle Beşiktaş ve Şişli bölgesinde etkisini gösterdi.
Aralıksız süren yağışlar nedeniyle patlayan rögar kapakları, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Yetkililer aralıklarla sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle araç sürücülerini uyardı. Trafiğe çıkan sürücülerinin dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
İHA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...