Sayfalar

17 Haziran 2010 Perşembe

ALİ BİLGİN KAYSERİSPOR’DA

Kayserispor’un orta sahayı güçlendirmek için yaptığı çalışmalar neticesinde Fenerbahçeli Ali Bilgin’le ön anlaşma sağlandığı belirtildi. Ali Bilgin’in önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek imza atması bekleniyor.

Kayserispor’un Hollanda devi Ajax’dan anlaşma sağlamak istediği ancak başarılı olamadığı Kennedy Bakırcıoğlu’ndan sonra rotayı yönelttiği Ali Bilgin transferinde olumlu gelişme yaşandı.

            Yaklaşık 15 gün önce Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurma’nın Antalya’da görüştüğü oyuncu ile yapılan son görüşmeden olumlu sonuç alındığı belirtildi.

            Tüm şartlarda anlaşma sağlanan Ali Bilgin’in teklif edilen paraya da olur dediği ve yakın zamanda Kayseri’ye gelerek imza atacağı belirtiliyor.

Öte yandan Kayserispor’da defansa yapılacak transfer konusunda Gürcü teknik adam Şota’nın isteği doğrultusunda görüşme yapılan Zurab Khizanishvili ile anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu ile bugün yarın anlaşma sağlanabileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...