Sayfalar

17 Haziran 2010 Perşembe

İL İZCİ KURULUNUN SARIMSAKLI KAMPI


İl İzci Kurulunun her yıl geleneksel olarak yaptığı Sarımsaklı Kampı final programıyla sona erdi. İzcilerin yanında yer alan ve onlara sponsor olan Özel Eras Koleji’nin yöneticileri de Sarımsaklı Kampının final programına davet edildi.
İl İzci Kurulu tarafından yapılan Sarımsaklı Kampında izcilere sponsor olan Özel Eras Koleji, öğrencilere birer tişört hediye etti. Geceye izcilikten sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez, Eras Koleji İlköğretim Müdürü Sebahattin Yılmaz, müdür yardımcıları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Melikgazi İlçe İzci Kurulu Başkanı ve Kamp Yöneticisi Mehmet Yaşar, amaçlarının öğrencileri toplumsal yaşama katılmalarını kolaylaştırmak, kişisel ilgi ve yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, özgür düşünme yeteneğini kazanmalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Özel Eras Koleji İlköğretim Müdürü Sebahattin Yılmaz’da  kampı çok beğendiğini söyleyerek, “İnşallah önümüzdeki yıl Eras Koleji kendi izcileri ile bu kampa dahil olacaktır” dedi.

         İzcilikten Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez de, 172 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen kampın üç gün sürdüğünü belirterek, “Gelecek yıllarda daha iyi ve daha güzel aktivitelerle kamplarımız devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından izci kampı yakılan izci ateşiyle sona erdi. İzciler daha sonra hep birlikte izci marşını söylediler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...