Sayfalar

17 Haziran 2010 Perşembe

Kayseri'de Tarihe Yolculuk Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde "Tarihe Yolculuk" adı altında birkaç yıl önce başlatılan Kültepe Kaniş-Karum Kültür Turları 3 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.
 Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki belediye olarak üç yıldır önemli ve farklı bir kültürel etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Kayseri halkının Kültepe’yi bilmesi ve görüp gezmesi için 3 yıldır ücretsiz turlar düzenliyoruz. Anadolu insanının yazı ile tanıştığı ilk merkez olan ve geçmişi günümüzden binlerce yıl öncesine dayanan Kültepe Kaniş Karum a düzenlenecek kültür turları bu yıl 3 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Tarihe Yolculuk adı altında ücretsiz olarak her cumartesi düzenlenecek etkinlik, iki bin yıl öncesini anlatan tiyatro gösterileri, sunumlar, geziler ve ikramlarla eğlenceli hale getiriliyor. Böylece Kültepe nin daha geniş kitlelere tanıtımını sağlamış olacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...