Sayfalar

17 Haziran 2010 Perşembe

GENÇ GAZETECİLER DİPLOMALARINI ALDI

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi 4 üncü dönem öğrencileri düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi nde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Uzmay, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, 4 yıl önce öğrencilerimiz biraz tedirgin, biraz korkarak Kayseri ye geldiler. Ama zaman içerisinde çok çalışarak büyük başarılar elde ettiler. Hem ailelerinin, hem hocalarının emeklerini boşa çıkarmadılar. İş hayatında hepsine başarılar diliyorum dedi.

     Tüm öğrenciler adına konuşan okul birincisi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Selen Yardımcı da asıl maratonun bundan sonra başladığını söyledi.

Daha sonra ödül törenine geçildi. Okul birincisi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü Öğrencisi Selen Yardımcı, okul ikincisi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Hacer Hodul ve okul üçüncüsü Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Sevim Çömen çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Okulda dereceye girenlerin yanı sıra Yılın Haberi , Yılın Fotoğrafı , Yılın Röportajı , Yılın Radyo Programı , Yılın Belgeseli , Yılın Anlatı Filmi , Yılın İnternet Sitesi , Yılın Halkla İlişkiler Kampanyası , Yılın Reklam Kampanyası , Yılın Televizyon Haberi ödülleri de sahiplerini buldu. Törende ayrıca Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi.

Okul birincisi Selen Yardımcı nın Yaş Kütüğü ne plaket çakmasının ardından İletişim Yemini eden gazeteci ve televizyoncu adayları kep attı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...