Sayfalar

15 Haziran 2010 Salı

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'ya ziyaretler sürüyor

Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde yeni dönem göreve seçilen Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

       Altınkaya’nın ilk ziyaretçisi  İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın oldu. Aydın Yerel yönetimlerle olduğu gibi yerel basınla da işbirliği içinde olmamız lazım. Basın olarak objektif, tarafsız olmak gerekir. Birlikte şehrimize iyi hizmetler vereceğiz dedi.

        Aydın’ın ardından Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ve beraberindekiler Altınkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulundular. Özsoy Gazeteciler Cemiyeti nin bu seçimlerde tek liste halinde seçime girmesinin Kayseri nin yararına olduğunu belirterek, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Kayseri yerel basını olarak farklı görüşe sahip insanlara, farklı siyasi partiye mensup insanlara eşit mesafedesiniz. Basın bir şehrin ve bir ülkenin gelişmesi için olmazsa olmaz unsurudur” diye konuştu.

        İl Sağlık Müdürü Kadir Çetinkara ve Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Arınç da cemiyeti ziyaret etti.

         Kayseri nin bir çok sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de iyi bir yerde olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Kadir Çetinkara Kayseri ye dışarıdan gelenler Kayseri nin güzelliklerine şahit oluyor. Geçen yıl dışarıdan yaklaşık 10 bin hasta geldi. Biz iyi niyetle hizmet veriyoruz. Siz bizim iyi niyetimizi kamuoyuna duyuruyorsunuz” dedi.

         Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hepimiz Kayseri için, Kayseri ye daha kaliteli, daha iyi hizmet verebilmek için çalıştık ve bundan sonra da çalışacağız diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...