Sayfalar

15 Haziran 2010 Salı

KESK Üyeleri AKP İl Binasına yürüdü

KESK Üyeleri Sendika binası önünde toplanarak AKP İl Binası önüne yürüyerek iktidarın 657 sayılı yasada yapmayı planladığı değişikliğe tepki gösterdiler.

Sendika önünde toplanan KESK üyeleri yeni yasaya tepki göstermek için ellerinde pankartlar ile slogan atarak AKP İl Başkanlığına yürüdüler.

Burada Konuşan KESK Dönem Sözcüsü Sedat Ünsal, değiştirilmek istenin yasanın  Siyasi iktidarın kamu emekçilerinin temsilcilerine sormadan, danışmadan kamuoyundan kaçırarak kapalı kapılar ardında hazırlandığını  söyledi. Ünsal, bu tasarı kamu emekçilerinin ekmeğiyle oynamayı amaçlamaktadır. Çünkü bu tasarı kamu emekçilerini kapıkulu yapmayı amaçlamaktadır. Çünkü bu tasarı kamu emekçilerinin iş güvencelerini ellerinden almayı amaçlamaktadır. Çünkü bu tasarı kamu yönetimini toplumsal fayda ekseninde değil, sermaye etkinliği ekseninde yeniden kurmayı amaçlamaktadır.” Dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...