Sayfalar

15 Haziran 2010 Salı

Kayserispor, İskoçyalı gol kralı Kris Boyd’la anlaşma sağladı

Kayserispor İskoçyalı gol kralı Kris Boyd’la anlaşma sağladı. Bir çok kulübün ısrarla istediği oyuncu tatile çıktı. Şota’nın halefi olan Boyd’un bir aksilik yaşanmaması halinde 22 Haziran Salı günü Kayseri’ye geleceği öğrenildi.

Kris Boyd konusunda sona yaklaşıldı. Bu oyuncudan iki kez olumsuz yanıt alan ve alternatif isimlere yönelen sarı kırmızılı kulüp 2 milyon Avro yıllık bedelde anlaşma sağlayınca düğüm çözüldü. Kayserispor’a evet diyen; ancak henüz sözleşme imzalamayan Kirs Boyd’un bir aksilik yaşanmaması halinde 22 Haziran Salı günü şehre geleceği belirtiliyor.

            İngiltere ve İspanya kulüplerinin yanı sıra Türkiye’den de bir çok kulübün istediği oyuncunun ailevi problemlerden dolayı  Kayseri’ye gelme konusunda tereddüt yaşadığı ancak son görüşmede problemlerin aşıldığı öğrenildi.

            Öte yandan Kayserispor’un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Şota Arveladze Ukrayna’da katıldığı Teknik Direktör kursunu başarıyla tamamladı. Şota’nın bugün yarın Kayseri’ye gelip transfer çalışmalarını takip edeceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...