Sayfalar

11 Haziran 2010 Cuma

ANNE VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli'deki trafik kazasında ölen Kayserili milli boksör ve uluslararası boks hakemi Ali Hasetçi nin eşi ve oğlu toprağa verildi. Cenaze namazına yaralı olan Ali Hasetçi doktorun izni ile katıldı. Hasetçi’nin son derece bitkin olduğu görüldü.

Denizli-Afyonkarahisar il sınırı yakınlarındaki kazada hayatını kaybeden Ali Hasetçi’nin 44 yaşındaki eşi Hacire Hasetçi ve 12 yaşındaki oğlu Furkan Talha Hasetçi için Camikebir de cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

            Cenaze törenine, aynı kazada yaralanan baba Ali Hasetçi, kardeşi milli boksör Faruk Hasetçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve vatandaşlar katıldı.

            Doktor izniyle cenazeye katıldığı öğrenilen Ali Hasetçi nin, yüzünde ve gözlerinde şişlik olduğu görüldü.

        Cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan anne ile oğlunun cenazeleri, Kayseri Şehir Mezarlığı ndaki aile kabristanına defnedildi.

Denizli-Afyonkarahisar il sınırı yakınlarında, Davut Hasetçi nin kullandığı 06 PLY 15 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrilmiş, Hacire ve oğlu Furkan Talha Hasetçi olay yerinde ölmüş, Ali Hasetçi ve sürücü Davut Hasetçi ile Ali, Burak ve Nezahat Hasetçi ise yaralanmıştı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...