Sayfalar

11 Haziran 2010 Cuma

CABAT’TAN KULKULOĞLU’NA CEVAP

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuoğlu TBMM’de düzenlediği basın toplantısı ve meclis genel kurulunda yaptığı konuşma ile AKP döneminde madeni bulanları açıklamış ve özellikle İl Başkanı Mahmut Cabat’ın aldığı maden ruhsatlarını gündeme getirerek suçlamalarda bulunmuştu.

Bu suçlamalara cevap veren AKP İl Başkanı Cabat, “Sayın Kulkuloğlu, yine yavuz hırsızlığını yaptı. Vatan, memleket adına yapacak icraatı, söyleyecek sözü yok ki, yine iftiraya başvurdu. Yavuz hırsız misali, kendi ayıbını örtmek için, başkalarına çamur atmaya devam ediyor. Sayın Milletvekiline sesleniyorum: Eğer madencilik yapmak, maden ruhsatı almak bir suç ise, neden mahkemeye başvurmuyorsun? Senin için bir sürü mahkeme başvurusu var, ama dokunulmazlığınla şimdilik bunlara muhatap olmuyorsun. Benim senin gibi dokunulmazlığım yok. Suçu bilip de mahkemeye gitmeyen ahlaksızdır, müfteridir” dedi.

 Kulkuloğlu’nun açıklamalarının nedenini kamuoyunun iyi bildiğini ifade eden Cabat, bazı sorular yöneltti. Mahmut Cabat, “Sayın Milletvekili, biri milletvekilimiz olmak üzere, yönetimimizden 3 arkadaşımızla icralık oldun mu, olmadın mı? Sadece yönetimimizdeki bir arkadaşıma 600 bin TL borcu ödedin mi, ödemedin mi? Diğer firmalara, bankalara, işçilerine borçlarını ödedin mi? Devlete ne kadar vergi borcu taktın? Bu arada hacizlerin ne durumda? Derdin borçlarından kurtulmak için, bir sonraki seçimde milletvekili olarak dokunulmazlığınızı uzatmak ve zaman aşımına erişmek mi? Zannediyor musun ki, sizin partinizde en fazla iftira atan, en fazla yalan söyleyen, en fazla ağlayan, milletvekili seçiminde birinci sırayı garantiliyor” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...