Sayfalar

11 Haziran 2010 Cuma

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetimi Vali Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetimi Vali Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Altınkaya tarafından gazetecilerin sorunlarını içeren dosya sunuldu.

Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Vali Mevlüt Bilici’yi ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Vali Bilici, yönetime yeni seçilen gazetecileri tebrik etti ve Gazeteciler de tıpkı biz kamu görevlileri gibi kamu hizmeti yapıyor” dedi. Bilici, Türkiye’de bazı büyük kentler hariç yüksek kapasiteli yerel basının Kayseri’de olduğunu vurguladı.

Bilici şöyle devam etti; “Sizlerin işlerinizi kolaylaştırmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Daire müdürü arkadaşlara alanları ile ilgili gazetecilere bilgi vermelerinde bir sakınca olmadığını daha önce duyurmuştuk. Sizlerin eleştirileri bizler için önemli. Eleştiriye tahammül etmek gerekiyor dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da Kayseri basınının 100. yılını kutladıklarını belirterek, Bu yıl Kayseri Basını 100. yaşını kutlayacak. Bu konuda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz dedi.

Ziyaretin ardından gazeteciler, Vali Mevlüt Bilici ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cemiyet yönetim kurulu, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yi ziyaret etti. Özhaseki, yeni yönetim kuruluna başarı diledikten sonra Kayseri basınının kentin yöneticilerine yaptıkları yayınlarla yol gösterdiğini, zaman zaman da maksadı aşan eleştiriler olduğunu, ancak bunları da sabırla karşıladıklarını söyledi.

Veli Altınkaya da basın çalışanlarının daima yanında olan Başkan Özhaseki ye teşekkür ederek, Bu yıl Kayseri Basını 100 yaşını kutluyor. İnşallah birlikte çok güzel organizasyonlar yapacağız şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...