Sayfalar

11 Haziran 2010 Cuma

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaretler devam ediyor.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya yı ziyaretler devam ediyor. 

Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya’nın ilk ziyaretçileri MHP İl yönetimi oldu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Altınkaya siyasi partilerin, halkın duygu ve düşüncelerini iktidar partisine aktarabilecek en önemli faktör olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Korkmaz ise, Veli Altınkaya nın Kayseri halkının yakından tanıdığı saygın birisi olduğunu ifade ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Veli Altınkaya’nın bir diğer ziyaretçisi Gençlik spor İl müdürü Yahya Şahan’dı. Şahan artık şampiyonaların Kayseri’de yapılabildiğini, bunun nedeninin de yapılan tesislerden kaynaklandığını söyledi.

Tümsiad başkanı Nusret Uğurlu ve yönetimi de ziyarette hayırlı olsun diyerek bu ay sonunda yapacakları ve Bakan Taner Yıldız’ın katılacağı program hakkında bilgi verdi.

Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun diyen Hacı Bektaşi veli kültürünü araştıra vakfı başkanı Remzi Akbulut’ta yapımı devam eden cemevinden bahsetti ve bekledikleri desteği göremediklerini söyledi.

Çevre ve orman Müdürü Ali Rıza Baykan ise hem hayırlı olsun dedi hem de çevre haftası dolayısıyla yaptıkları çalışmaları anlattı.

Sendika çalışmalarının anlatan SES şube başkanı Orhan Karakaya’da Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun diyerek sendika çalışmalarında basının önemine değindi

İl kültür ve turizm müdürü İsmet Taymuş da  yapmış oldukları faaliyetler karşısında basından her zaman destek gördüklerini söyledi. Taymuş Altınkaya’ya da çalışmalarında başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...