Sayfalar

5 Haziran 2010 Cumartesi

DSP'de Büyük Kongre Bu Hafta Yapılacak

DSP İl Başkanı Memduh Taşkın hafta sonu yapılacak olan büyük kongreye 18 delege ile katılacaklarını söyledi. Taşkın birden fazla adayın yarışacağı kongrenin partilerinin kurumsal yapıya kavuşması açısından önemli olduğunu belirtti.

DSP İl Başkanı Memduh Taşkın Pazar günü yapılacak olan kongreye katılımın yüksek olacağını ifade ederek Kayseri’den 18 delegenin kongrede oy kullanacağını söyledi. Birden fazla adayın yer alacağı büyük kongre öncesi il teşkilatı henüz yol haritasını belirlemiş değil. İl Başkanı Taşkın, yapılacak bir toplantı ile kime destek vereceklerini netleştireceklerini belirtti.

İsrail’in saldırısına da değinerek vahşet olarak nitelendiren Memduh Taşkın olayın siyasi boyutunun hiç tartışılmadığını söyledi. İsrail’in saldırısı karşısında AKP hükümetinin sessiz kaldığını vurgulayan Taşkın İsrail’e ceza vermek için dünya ülkelerinin desteğini almak gerektiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...